María Such parla sobre la Xarxa Valenciana d’Agents d’Igualtat a la Mancomunitat
La directora general de l’Institut Valencià de les Dones i per la Igualtat de Gènere ha informat en la Vall d’Albaida de les accions impulsades en aquesta matèria des de la Generalitat Valenciana
6/12/2018

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida acollia la passada setmana un encontre amb la directora general de l’Institut Valencià de les Dones i per la Igualtat de Gènere de la Generalitat Valenciana, María Such, per a parlar tractar sobre la Xarxa Valenciana d’Agents d’Igualtat i anunciar una nova línia de subvencions per a la contractació d’aquests professionals. En aquesta reunió també es comptava amb la presència des de l’institut de la tècnica, Laura Natividad, i des de la Mancomunitat del seu president, Vicent Gomar i el conseller de l’àrea d’Igualtat, Jaime Peris; a més van assistir agents municipals d’igualtat, personal de Serveis Socials i diversos regidors i regidores de la comarca.

 

Such va fer un repàs del treball i les accions impulsades en matèria d’igualtat des de la Generalitat Valenciana, en concret del funcionament de la Xarxa Valenciana d’Agents d’Igualtat, que substitueix al servei anterior d’Infodona i que vol integrar en aquesta a les mancomunitats. La directora general va destacar la creació d’una nova línia de subvencions per a impulsar la contractació d’agents i promotors d’igualtat, amb l’objectiu que tots els municipis puguen tenir professionals i recursos per a treballar per l’erradicació de les violències masclistes i la igualtat real i efectiva.

 

Vicent Gomar agraïa a Such la seua presència a la Vall d’Albaida per a explicar de primera mà aquestes accions i incidia que des de la Mancomunitat “som molt conscients de com és de necessari continuar treballant per la implantació de polítiques igualitàries i perquè tots els municipis de la comarca disposen dels elements per a açò. Per això vam crear l’àrea d’Igualtat, una àrea nova però imprescindible per a transformar la societat i eliminar qualsevol classe de violència masclista” explicava el president.

 

Per la seua banda, Jaime Peris, recordava les accions que s’estan duent a terme des d’eixa àrea, com el curs per a professionals de l’àmbit social enfocat al sexisme en el món de l’oci, les I Jornades d’Igualtat i Coeducació organitzades junt amb el Cefire a octubre o el curs gratuït i online “Aproximació als micro masclismes i els mites per a prevenir les violències masclistes”.

 

 

 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31